top of page

Welkom op de webwinkel

van The Punch Rotterdam

The Punch is een winkel in Rotterdam die al meer dan 25 jaar kleding en schoenen verkoopt geïnspireerd op de Engelse stijl van de jaren zestig.

 

Met iconische merken als Dr. Martens (met de bekende Air Cushion zool) en Fred Perry, bekend van zijn o.a fantastische polo’s, die in de jaren zestig zijn begonnen en populair werden onder diverse subculturen. Grote collectie van deze merken zijn aanwezig in onze winkel. Van klassieke brogues en laters tot stevige 1460 boots.

Ook de typische Harrington jackets van Merc en het merk Vegetarian Shoes zijn te koop zowel online als in de winkel. In de winkel is het aanbod een stuk uitgebreider met natuurlijk veel accessoires zoals bretels, veters, buttons etc. De winkel is gevestigd op de Nieuwe Binnenweg 3 te Rotterdam.

Voor informatie kun je altijd bellen 010-4366190 of mailen naar postmaster@thepunchrotterdam.nl

Contactgegevens

 

The Punch Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 3

3014GA Rotterdam

KvK.  24271293.

Facebook /thepunchrotterdam

 

Bankgegevens

NL28INGB0655973850

Tnv The Punch Rotterdam

       

   

Algemene voorwaarden

Bestellingen worden verstuurd zonder verzendkosten, voor de retour (binnen 30 dagen) gezonden schoenen geldt dat de verzendkosten voor Uw rekening zijn.

Staat van verpakking en artikel dienen in goede staat te zijn.

Voor klachten en vragen graag contact opnemen via email postmaster@thepunchrotterdam.nl of tel 010 4366190. Standaard gelden de Algemene Voorwaarden kopen bij andere Verkopers.

bottom of page